Elektrische haarden en kachels Showroom

Onze haarden studio in Almere is een ware trekpleister voor liefhebbers van elektrische haarden. Het is de grootste showroom met elektrische haarden in zowel Nederland als België. Met meer dan 80 verschillende sfeerhaarden in het assortiment is er voor ieder wat wils.

De showroom biedt een uitgebreide selectie van topmerken, waaronder Dimplex, Charlton Jenrick, British Fires, Xaralyn, Tagu, Aflamo, Element4, Faber Fires en Trimline Fires. Van waterdamp haarden tot inbouwhaarden, inzethaarden en vrijstaande kachels, de diversiteit aan opties is overweldigend. Als specialist op het gebied van sfeerhaarden heeft de Haardenstudio alle haarden in voorraad, wat betekent dat klanten direct kunnen profiteren van hun aankoop.

Het deskundige personeel staat klaar om klanten te voorzien van gedegen advies en begeleiding bij het maken van hun keuze. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste haard voor een specifieke ruimte of het bespreken van de technische specificaties, de Haardenstudio staat bekend om zijn klantgerichtheid en professionele service.

Of men nu op zoek is naar een moderne elektrische haard voor in de woonkamer of een gezellige inbouwhaard voor in de slaapkamer, de showroom van Haardenstudio biedt een uitgebreid assortiment van hoogwaardige haarden die voldoen aan diverse stijlen en budgetten. Met zijn uitgebreide voorraad en deskundige service is het dé bestemming voor iedereen die op zoek is naar de perfecte sfeerhaard.

Hoe kunt u ons vinden? Navigeer naar onderstaand adres:
De Striptekenaar 34-A
1336 CM in Almere
Bekijk Openingstijden showroom

Heeft u vragen, neem dan contact op met een haarden specialist:
Telefoon: 036-8419959